Foto 2020-05-25 18 13 46.png

Om mig

Jag var 8 år när jag för första gången stod på scenen, och det var även då jag började ta sånglektioner.

Under 22 års tid har jag blivit coachad av den fantastiska Maria Peterzon, själv upplärd av legendariska jazzikonen Etta Cameron. En kombination av pedagogik, hjärta och teknik baserad på ens naturliga röst är det som legat i fokus - och det är med stor ära jag tar över den facklan.

 

Redan som 18-åring började jag arbeta med eget företag inom musiken, och sedan 2014 är jag heltidsmusiker i olika former. På några få år har jag med mina band ELEINE och RM Duo gjort hundratals spelningar och fått upptäcka nya delar av vår värld. Detta har fått mig att inse att jag verkligen vill fortsätta på denna bana, samt även få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter till andra.

Att få vara med och se hur självförtroendet och självkänslan växer i någons ögon, att känna glädjen i ens prestationer, att få vara en del i något stort – det är det magiska med att själv få stå på scenen och med att kunna hjälpa andra att ta fram det bästa hos sig själva på alla nivåer.
 

"Jag har känt Madeleine sedan hon var 8 år och har sett henne utvecklats till en fullfjädrad artist. Hon har kunskaper både inom sångteknik och sceniskt framträdande som är unika. Madeleine är en underbar person som känner in varje elev. Jag vill verkligen rekommendera Madeleine som sångpedagog." - Maria Peterzon

"Underbar, duktig och ödmjuk sångpedagog som verkligen har 100% fokus på sin elev. Fantastisk på att lära ut. Mycket omtyckt", Miranda och Lindi Aarstadt